vakantiehuisje aan het luganomeer
  • Nederlands
    • Deutsch

Enkele tips !! archief 2009

06-10-2009

Wetenswaardigheden

Hieronder vindt u tips voor de reis naar Italie en voor uw verblijf in ons chalet.

Wij hopen dat de tips hieronder u helpen om een onbezorgde vakantie te hebben.

 

* In Italie zijn senseopads erg moeilijk te verkrijgen en erg duur. 

 

* In Italie is het verplicht om een veiligheidshesje voor iedere passagier in de auto te hebben. Bij pech moeten deze gedragen worden.

 

* Houd er bij aankomst rekening mee dat de receptie in het hoogseizoen (en dus ook de slagbomen om op de camping te komen) in verband met siësta gesloten is tussen 13.00u en 15.00u

 

* Tussen die tijd is het ook niet mogelijk om de camping af te komen met de auto voor een boodschap o.i.d. Tevens is de camping gesloten tussen 23.00u en 07.00u.

 

* International sport camping is een typische italiaanse camping, de plekken zijn minder strak dan dat u in nederland gewend bent.

 

* Ook voor de mensen geldt: dat de italianen een stuk makkelijker zijn, houd hier rekening mee. Wij nederlanders zijn altijd erg gehaast en punctueel.

 

* Bij aankomst laat u bij de receptie het betalingsbewijs zien met uw paspoort en het ingevulde formulier met de BSN gegevens.De camping is op de hoogte van uw komst. U ontvangt een key waarmee u de slagbomen kunt openen.

 

* Het koken gebeurt op gas. Hiervoor staan er bij het chalet 2 gasflessen. Wanneer het gebeurt dat het gas op is kunt u de nieuwe fles aanbreken.

 

* Tip: print alles wat u interessant vindt uit, zodat u dat mee kunt nemen op reis.